Docente

In 2005 heb ik kennis gemaakt met Mindfulness op een retraite met Thich Nhat Hanh. Deze boeddhistische monnik heeft me erg geïnspireerd. Door hem heb ik geleerd hoeveel rijker het leven kan zijn als men met liefdevolle aandacht in het leven staat.
Meer informatie over Thich Nhat Hanh vind je op www.aandacht.net

Sindsdien heb ik meerdere retraites met hem gevolgd alsook tiendaagse vipassana cursussen in Dilsen-Stokkem. Van september tot december 2018 nam ik deel aan de rains retreat in Plumvillage. Bij David Dewulf volgde ik de opleiding tot mindfulness trainer en ontving in 2010 mijn certificaat.

Nadien heb ik meerdere trainingen gevolgd ter verdieping van mijn basistraining zoals een tweedaagse met Mark Williams, een vijfdaagse met Christina Feldman en John Teasdale, de compassietraining met Frits Koster en Erik van den Brink, een vijfdaagse MECL (Mindful Eating, Conscious Living) met Jan Chozen Bays en Char Wilkins en de zelfcompassiestraining met Chris Germer en Kristin Neff.

In 2005 ben ik eveneens gestart met mijn opleiding tot Dru Yoga docente en sinds 2008 geef ik les. Ik geniet van de vloeiende sequenties die eigen zijn aan Dru Yoga. Ik ervaar ze als een zegen voor zowel het fysieke, mentale als emotionele en spirituele lichaam.

In mei-juni 2021 heb ik de ACT opleiding gevolgd bij SeeTrue.

De natuur is voor mij ook een belangrijke bron van inspiratie en ik vind het heerlijk om te wandelen en Dru Yoga en Mindfulness buiten te beoefenen.

Ik ben dankbaar dat deze disciplines op mijn pad zijn gekomen. Daarom wil ik het graag delen met anderen. Ik hoop dat het ook jouw leven mag verrijken.

Sabine Meyers

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen van Dru Yam, ga dan zeker ook naar de facebookpagina op facebook.com/druyam.be